fbpx

Team Allure

Na aanvankelijk als werknemer actief te zijn geweest in Restaurant Allure, nam Brian Bennink het restaurant in 2011 over. Zijn filosofie is: Restaurant Allure dié allure geven die nodig is om van ‘een hapje eten’ een persoonlijke belevenis te maken.
Het aantal tafels werd teruggebracht voor een meer ruimtelijke beleving, personeel uit sterrenrestaurants en van gerenommeerde opleidingen werd aangenomen, de kaart werd grondig herzien en er werd alleen nog gekozen voor topproducten.
Resultaat? De Gouden Pollepel (de culinaire competitie van het Algemeen Dagblad) omschreef ons in 2011 als ‘Een culinaire pleziervaart’. Daarnaast heeft personeel van Restaurant Allure al meerdere malen als finalist mogen deelnemen en zelfs mogen winnen als GaultMillau Beste Fromager. Welkom aan boord!

Brian Bennink – Maître / eigenaar

Brian werkte na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschoolin diverse gerenommeerde zaken. Hij zorgt ervoor dat alles samenkomt op het juiste moment. Samen met zijn team bezorgt hij u een onvergetelijke avond waarbij hij zijn kennis en liefde voor het vak weet over te brengen aan elke gast aan tafel. Zijn gedetailleerde uitleg over de gerechten en deskundige toelichting op de wijnen maken de beleving compleet.

Frank van Rijsbergen – Chef-kok / eigenaar

Uitgeroepen tot Rotterdams Kooktalent in 2014, werd zijn potentie als kok toen al gezien. In deze tijd werkte hij als sous-chef bij Allure, waar hij zijn stempel al goed wist te drukken op de gerechten. Zijn track-record liegt er niet om na een leerzaam en inspirerend jaar in een sterrenrestaurant, is Frank sinds 1 november 2019 terug op het nest als chef van Restaurant Allure. Vernieuwende gerechten en altijd een glimlach in de keuken, dat is Frank!

Larissa van Veelen – Fromager

Larissa is begonnen bij Allure als leerling om de kneepjes van het vak goed onder de knie te krijgen. Daarna heeft zij bij gerenommeerde bedrijven zoals Joelia haar ervaring vergroot en inmiddels alweer enkele jaren terug bij Allure. Larissa werkt nauw samen met Brian en heeft bijzonder veel kennis en van alle wijnen en kazen die tijdens uw avond Allure de revue zullen passeren. Haar enthousiasme en professionaliteit zijn niet te missen tijdens uw avondje uit bij Allure.

Cargadoorskade, Rotterdam-Zuid – Restaurant Allure

Restaurant Allure is direct gelegen aan de Entrepothaven in Rotterdam-Zuid (Kop van Zuid). De locatie wordt gekenmerkt door een gezellige, maritieme sfeer in een gebied met een rijke geschiedenis. Voor de deuren van Allure bevindt zich een aanlegsteiger waar de watertaxi of uw eigen boot kan aanmeren. Een tijdelijke ligplaats kan worden geregeld. Meld dit a.u.b. bij uw reservering. Ook per auto is ons restaurant goed bereikbaar. U vindt voldoende parkeerruimte op het parkeerterrein van de Entrepothaven. Meer…

Openingstijden

maandag en dinsdag
Gesloten

woensdag - vrijdag
Tijdelijk gesloten

zaterdag en zondag
12:00 - 20:00*

*Tot 16:00 kunt u arriveren.

 

Contact

Laat het ons weten als er vragen zijn. Telefonisch reserveren is ook mogelijk.